Elmarkedsmisbrug.dk

Blog

DONG sagsøges også af sine storaktionærer

Seas-NVE, Syd Energi og Energi Horsens sidder på 22,2 pct. af aktierne i DONG, men er samtidig med i sagsanlægget imod DONG om erstatning for monopolmisbrug. De tre selskaber sidder samtidig på over 50 pct. af aktierne i Energi Danmark, som er blandt bannerførerne i sagsanlægget. Adm. dir. i SEAS-NVE, Jesper Hjulmand, holder fast i, at man som forbrugerejet selskab har pligt til at sikre de rigtige priser på el, men at man på grund af de dobbelte aktieposter ikke blander sig direkte i sagen.

Læs mere »

Milliardkrav er uden betydning for børsnotering

En stribe sagsanlæg, som kan koste DONG op imod 8 mia. kroner, er ikke en hindring for børsnoteringen, mener Fritz Schur. Han påpeger, at sagerne vedrører ting bagud i tiden. Det kommende børsprospekt vil vise DONG’s opfattelse af sagerne, der har fået flere af de politiske partier bag forliget om børsnoteringen til at lufte muligheden for en udskydelse.

Læs mere »

DONG-formand tynges af kasketter i mia-søgsmål

Fritz Schur, som er bestyrelsesformand for både DONG og Post Danmark, er ufrivilligt blevet aktør på begge sider af det krav om en milliard-erstatning, som ca. 1100 virksomheder og kommuner har anlagt imod DONG. Post Danmark er nemlig en af de kunder, der er med i søgsmålet mod DONG. Schur ser ikke noget problem i sagen og fastholder DONG’s uskyld i anklagerne om markedsmisbrug og ser derfor heller ikke en mulighed for forlig om erstatningskravet.

Læs mere »

Kontakt OK

Har du spørgsmål vedrørende sagen?

Telefon

+45 89 32 22 72

E-mail

slc@ok.dk

Adresse

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

Kontakt Scanenergi

Har du spørgsmål vedrørende sagen?

Telefon

+45 99 92 90 90

E-mail

jm@rah.dk

Adresse

Lene Haus Vej 21
7430 Ikast

Kontakt Energi Danmark

Har du spørgsmål vedrørende sagen?

Telefon

+45 87 42 62 62

E-mail

mabc@energidanmark.dk

Adresse

Tangen 29
8200 Aarhus N